Titiw Inside

Weekly Photo Challenge: Entrance

Friday, 19 August 2011

Remember high school? Tacky guys, self centered girls, lame teachers, bullying thingy, lousy regulations, and all. As for me, high school was one of the best things in my life. I remember that day, the first day of school in SMU 71. As I entered the gate, I felt like.. “Man.. it’s high school! So many urban legends told us about how awesome high school is!” In a way.. It’s effin’ true. You’re gonna have many up & down moments, and those things are going to make you nothing but stronger.

Hello, Hi School!

Pardon for this picture’s quality, for I took it from my cell phone in 1 afternoon when I was wandering around my neighborhood. And I have to tell you, High school life is an entrance for you to see many things in life. Have fun while you’re still there, young fellas! :)

← Next Post
Previous Post →

16 thoughts on “Weekly Photo Challenge: Entrance

  1. thalique says:

    Yang aku inget Cinta dalam Selembar Uang Kertas Kakak hehe

    1. titiw says:

      Ahahaha.. masih inget aja.. ada linknya gak tuh mas..? kalo ada taro sini sekalian! x)

      1. thalique says:

        Bukannya itu di Blog FS Kakak..

        1. titiw says:

          Iya emang.. makanya aku sedih deh FS nutup webnya.. blog ku jadi ilang ajah gitu tanpa terdokumentasikan.. huks huks..

  2. seno says:

    Ini yg bareng mas anggit yah? Yg sebelumnya diuber gukguk..hehe kamu lucu di situ. :)

    1. titiw says:

      Iya, tiap sepedahan sore kan emang bareng mas Ang. Kalo gak salah ini bukan pas dikejar guk guk, tapi pas dikejar bocah2 kampung di belakang sepeda..

  3. dhika says:

    ” High school life is an entrance for you to see many things in life. Have fun while you’re still there, young fellas! ”

    bener banget :)

    1. titiw says:

      Haha.. thanks udah mampir dhika.. :)

  4. ismiaprial says:

    masa2 paling Indah, masa2 di sekolah ya kan Tante? :)
    *iyabetul* #yes!

    1. titiw says:

      Kiiiisah kasih di sekolah.. tak kan kulupa… masa masa paling indah.. masa masa di sekolah.. *nyanyik*

  5. efahmi says:

    gila, sepedaan jam 1 siang? haha :))

    1. titiw says:

      Heh..? jam 1 siang..? Eyaaa.. mis-read tuh maas.. -_-“

  6. tya says:

    uww ada tante2 seksi naek sepedah ;)

    somehow karna kamu anak pondok bambu juga aku rada ngarep kamu satu sekolahan sm misuaku itu loh tiw. terus2 kamu bs ceritain dia sma-nya pegimana, tapi ternyata enggak ya hahahahah

    1. titiw says:

      Buahahaha.. kau dan harapanmu yang semu nak.. x)

  7. abe says:

    apa g keliru tuh, setauku dulu seh pas jaman dulu sma, warna seragamnya putih abu2 gtu…ato krem abu2 gtu, masih ditoleransi. lha kok ini malah merah putih ya, apa udah diganti ya!kekkekekkeke

    1. titiw says:

      Heeee.. Ini kan kaooos dan celana biasa, pas aku lagi sepedahan sore2.. -_-“

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Travel Blogger Indonesia

About Titiw

Female, double (hamdallah sudah laku), berkacamata minus satu setengah yang dipake kalo mau liat nomor angkutan umum doang.

Pic of Life

Subscribe Now