Titiw Inside

Weekly Photo Challenge: Sunset

Thursday, 6 October 2011

This week’s photo challenge theme must be everybody’s favorite. Undoubtedly, because it’s Sunset! Yes, I assume everybody has this kind of picture, so.. Yeah.. Anyway, here’s mine. Taken at Biawak Island, West of Java, I called it: HOPE.

Hope

PS: Tho it’s a sunset not a sunrise, you have to listen to Rise from Gabrielle while staring at this pic. You’ll get an epic feeling all over your body. Trust me.

6 thoughts on “Weekly Photo Challenge: Sunset

  1. seno says:

    Beuh… posting terus nih.. *mol2* keren, beb! :)

    1. titiw says:

      Yoi dong.. namanya juga blogger.. Kita gak sprint, tapi lari marathon.. harus stabil.. ;)

  2. pix & kardz says:

    a beautiful image – and “hope” fits as a perfect title for a sunset just as much as it does for a sunrise. because surely as the sun sets, it will rise again :)

    1. titiw says:

      Oh. my. god. you are absolutely right! I love “surely as the sun sets, it will rise again”. It’s kind of my quote of the day. Thanks for visiting my blog! :)

  3. efahmi says:

    aku pikir, challenge pekan ini bukan sekedar sunset. tantangannya adalah gimana kita motret sunset, tapi tanpa banyak teks orang bisa langsung tau itu sunset, bukan sunrise. nah kalo challenge demikian, imho, nggak gampang.

    1. titiw says:

      Hooh, betul.. coba deh cek blognya orang yang komen di atas kamu.. keren banget fotonya mas.. dan kita mengira2, apa sih oren2 dan kukning2 di belakang objek foto tersebut.. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Latest

Travel Blogger Indonesia

About Titiw

Female, double (hamdallah sudah laku), berkacamata minus satu setengah yang dipake kalo mau liat nomor angkutan umum doang.

Pic of Life

Subscribe Now