Titiw Inside

Random Thursday Post

Thursday, 9 August 2012

Today I feel like laying on comfy couch instead of going to the meeting where everybody eats right in my face. But I have to give a shit. Because if I ain’t struggle for this crap, I ain’t got any single dime and my cats will be suffer to death. To sum up, that’s just the way it is.

Anyway, 2 things that make me go “^-^” are these pictures only:

Asli Apa Palsu pic my friend Farchan made

And this picture:

I got this kinda high score in google doodle

That’s my hectic yet I-have-to-go-thru-with-all-crap day. How’s your day?

8 thoughts on “Random Thursday Post

  1. gerandis says:

    xixixixi tumbenan kak posting beginian, aku, brangkat ngantor karna sayang potongan absennya aja, sama sayang aklo gak sempet blog walking pake internet kantor :P

    1. titiw says:

      Eym kaaak.. Aku lagi ngoh banget akhir2 ini.. Bukannya gak suka lagi sama kerjaan. Masih sukaaa banget. Apa karena lagi puasa ya? Jadi jam bobo berantakan dan bikin bad mood..

  2. honeylizious says:

    hari Hani sibuk buk buk banget ahahahahha

    1. titiw says:

      Sibuk tapi masih sempet main ke sini.. Hebriing! :D

  3. thalique says:

    Pamer dikit, lagi sibuk jadi suami baru hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Latest

Travel Blogger Indonesia

About Titiw

Female, double (hamdallah sudah laku), berkacamata minus satu setengah yang dipake kalo mau liat nomor angkutan umum doang.

Pic of Life

Subscribe Now