Wedding

Engagement Day: The Video

Saturday, 15 March 2014

Foto Pertunangan

Remember my previous post about the engagement day? Well at the first place I didn’t think that we should’ve had a proper documentation like the video and pictures for the sake of our budget. But on the second thought,  I feel like “Oh come on, you can shake your ass harder to gain more cash, just have a shot!”

And here I am, sharing a video of our engagement day. This is the final revision, since the first one’s color was a bit gloomy (cloudy & less lighting). It has 2 versions as well, the cut version and the one with testimonials from family and friends. As for the music, it’s She & Him song “Me and You”. I know it’s not a song about love, but the videographer has already made it and we kinda dig that song. So, what do you think about the video? :D

""
Previous Post →

5 thoughts on “Engagement Day: The Video

  1. rasehaM says:

    I don’t know, apakah seharusnya kita punya 2 dokumentasi atau gak. Maksudku, video tersebut kan cuma ‘klip’ aja. Jatohnya lebih ke ‘nyeni’.

    Karena menurutku, biar bagaimana pun, event sesakral ini tetap perlu dokumentasi a la video biasa. Bukan klip manis yg ceritanya pengen nyeni kaya gini aja.

    Jd bener2 divideoin momen demi momen, detik demi detik tanpa director’s cut.

    Cukup sekian.

    1. titiw says:

      Tapi kalo yang versi dokumentasi semuanya gitu kita kan masalahnya gak punya source untuk videoin. Kalo ada mah enak banget.. Ini kan buat orang2 ngeliat aja gambarannya gemana sih kalo engagement video. Gitu kangmas..

    2. NikkSas says:

      Kaak.. yaudah si jangan detail2, udah Sah ini.

      Sekian, dan terima kasih sayang.

      1. titiw says:

        Cinih2 kamuh akooh peluk dulu.. Jiyeee yang ada di vidioo.. nguahahah..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Latest

Travel Blogger Indonesia

About Titiw

Female, double (hamdallah sudah laku), berkacamata minus satu setengah yang dipake kalo mau liat nomor angkutan umum doang.

Pic of Life

Subscribe Now