Look Forward to The New Year For a New Start on Old Habits. Happy 2010!

I’m a little bit older, a little bit wiser, a little bit rounder, but still none the wiser (Robert Paul)

Now there are more overweight people in America than average-weight people. So overweight people are now averageโ€ฆ which means, you have met your New Year’s resolution (Jay Leno)

The proper behavior all through the holiday season is to be drunk. This drunkenness culminates on New Year’s Eve, when you get so drunk you kiss the person you’re married to (P. J. O’Rourke)

Youth is when you’re allowed to stay up late on New Year’s Eve. Middle age is when you’re forced to (Bill Vaughan)

So, Happy Happy Joy Joy in 2010, FOLKS! :D


10 thoughts on “Look Forward to The New Year For a New Start on Old Habits. Happy 2010!

  1. freezebee says:

    ciee cieee manton ama eheem nya kok duduknya jauh2aan!! wkwkwk BTW gw iri bgt kaga bs datang meskipun acaranya di RUMAH orang tua gw sendiri !!!

  2. mima aja says:

    *when you get so drunk you kiss the person youโ€™re married to*

    waktu itu lo mabok gak? nah lo nyium sapa ti? bukan rahmat kan??? ahahahhaha….inses….
    btw, met tahun baru kawan….

  3. ratie says:

    Eh.. ada iklan telkom flexi tuh.. haha..

    Anyway, tiw.. Gw tuh selama ini masih suka mengunjungi blog lo tapi gw ga sanggup ngikutin terus tiap ada posting baru. Abis skrg lo postingnya rajin bener dan gw juga udah jadi hot sexy mommy yg mesti menimang-nimang buah hati.. hehe..

    • titiw says:

      Haha.. Gpp darliing… As long as you following me.. Haiyah.. aa sih.. hihi.. Kamu tuuuh yg kudu sering2 cerita ttg perkembangan si buah hati di blooog!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *